Hvorfor velge Akasia Laksevåg kirkes barnehage

Akasia Laksevåg kirkes barnehage åpnet i 1990 og ligger sentralt til på Laksevåg, vegg i vegg med Laksevåg kirke og Laksevåg lokalmuseum. Vi har også Jansonsmarken og Laksevåg parken rett utenfor porten.

Vi er en liten barnehage og stolte av det. Fordelene er mange. Vi får et nært forhold til alle barn og foreldre, økt trygghet i tilvenningen og godt samarbeid avdelingene imellom.

Vi jobber for at foresatte opplever at barnas beste blir ivaretatt, og at personalet har god dialog med foreldre og barn. Vi legger til rette for en variert, aktiv og trygg hverdag gjennom lek, læring og samhold.

Vi jobber for at barna opplever tiden i barnehagen som trygg, positiv og lærerik, og at latter og humor preger hverdagen.