Livssynsformål

Akasia Laksevåg kirkes barnehage har følgende særlige bestemmelser for livssynsformål:

Barnehagen bidrar til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon. I det daglige kommer dette til uttrykk i åpenhet rundt kristen tro og tradisjon.

Vi voksne gir rom for undring og samtale med barna med utgangspunkt i deres tanker og spørsmål, også rundt tema om tro og religion.

Vi markerer kristne høytider og synger kristne barnesanger og bordvers. Vi besøker kirken vår, og blir kjent med de som jobber der. I kirken synger vi kristne barnesanger og presten formidler bibelfortellinger.