FORUT

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

Gjennom solidaritetsprosjektet til FORUT får vi kunnskap om globale forskjeller, ulikheter og sammenhenger på et nivå som barn i Norge forstår, og synes er spennende.

Barneaksjonen sprer tanker om medmenneskelighet og solidaritet, og vekker nysgjerrighet i forhold til andre kulturer og væremåter.

I år tar vi turen til Sri Lanka der vi blir kjent med fire år gamle Sivatas og familien hans.